+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Opzoek naar zonnepanelen in Wijchen? Kies voor Technisol Energy!

Meer dan 40 jaar ervaring

Met meer 40 jaar ervaring in duurzame oplossingen zijn wij niet alleen een gerenommeerd familiebedrijf, maar ook een lokale kracht in Wijchen. Als Wijchens bedrijf hebben wij een sterke verbinding met de Wijchense gemeenschap en streven wij ernaar bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor ons dorp. 

Totaal aanbieder van duurzame oplossingen

Als totaal aanbieder van duurzame oplossingen kunnen wij mensen totaal ontzorgen op het gebied van verduurzaming van hun woning. Onze expertise strekt zich uit van woningisolatie tot hoogwaardige zonnepaneleninstallaties. 

Waarom kiezen voor Technisol Energy? 

Wat ons onderscheidt is de snelheid waarmee wij installaties kunnen plaatsen. Binnen 4 weken na akkoord kunnen wij uw zonnepaneleninstallatie installeren. Dit betekent dat u in korte tijd kunt profiteren van de voordelen van duurzame energie. Daarnaast zijn onze zonnepanelen niet alleen gericht op het heden, maar ook op de toekomst. Ze zijn geschikt voor (toekomstige) accu-opslag, waardoor u nog meer controle hebt over uw eigen energievoorziening. Wij geloven in duurzame oplossingen die generaties meegaan, en deze eigenschap van onze zonnepanelen sluit naadloos aan bij deze visie.

Onze voordelen op een rijtje

  1. Lokale kracht: Als lokaal familiebedrijf zijn wij diepgeworteld in Wijchen, waardoor u als Wijchenaar kunt profiteren van scherpe prijzen. 

  2. Uitgebreide ervaring: Met 40 jaar ervaring in duurzame oplossingen hebben wij een bewezen staat van dienst als betrouwbare en deskundige partner.

  3. Totaalaanbieder: Van woningisolatie tot hoogwaardige zonnepaneleninstallaties; wij bieden een totaalpakket aan duurzame oplossingen om u volledig te ontzorgen.

  4. Snelle installatie: Wij onderscheiden ons door installaties binnen 4 weken te realiseren, zodat u snel kunt profiteren van duurzame energie.

  5. Toekomstgericht: Onze zonnepanelen zijn geschikt voor (toekomstige) accu-opslag, waardoor u goed voorbereid bent op de nieuwe ontwikkelingen binnen de groene energievoorzieningen.

  6. Gepassioneerd en toegewijd: Als familiebedrijf hebben wij een duidelijk missie - duurzame oplossingen aanbieden die generaties meegaan, met focus op energiebesparing, CO2-reductie en een positieve impact op het milieu. Wij zijn trots op onze geschiedenis en gedreven om onze positieve impact op de gemeenschap voort te zetten.