+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Over ons

Als familiebedrijf zijn we trots op onze 40 jaar ervaring in de markt van duurzame energie oplossingen. Wat begon als een klein bedrijf dat zich specialiseerde in woningisolatie, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat zowel de particuliere als zakelijke markt bedient in de verduurzamingsmarkt. Onze passie voor duurzaam ondernemen drijft ons om altijd te streven naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Derde generatie familiebedrijf

Nu, met de derde generatie van onze familie actief betrokken bij het bedrijf, hebben wij onze bekende en betrouwbare naam verbreed in de markt van zonnepanelen installaties. We zijn ervan overtuigd dat zonne-energie een belangrijke rol zal spelen in de toekomst van duurzame energie, en we willen voorop lopen in deze ontwikkeling.

Samen naar een duurzame toekomst

Samenwerking is een kernwaarde van ons bedrijf. We zijn trots op onze samenwerkingen met gerenommeerde aannemers en energiemaatschappijen wat ons in staat stelt de beste oplossingen te blijven bieden aan onze klanten. We geloven dat samenwerking essentieel is om succesvol oplossingen te realiseren die bijdragen aan een betere toekomst.

Missie

Bij Technisol hebben we een duidelijke missie: totaal aanbieder zijn van duurzame oplossingen die generaties meegaan. We geloven dat duurzaamheid niet alleen van groot belang is voor de huidige generatie, maar ook voor toekomstige generaties. Daarom richten we ons op oplossingen die langdurig en milieuvriendelijk zijn, met oog voor energiebesparing, CO2-reductie en een positieve impact op het milieu. We streven ernaar om onze klanten te helpen bij het verlagen van hun ecologische voetafdruk en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. We willen daarom niet stil staan. Continu zijn wij opzoek naar de nieuwste innovatieve oplossingen die bijdragen aan een groenere wereld. We zijn gedreven om voortdurend in deze nieuwe innovaties te investeren om zo onze expertise in de markt te verbreden. Dit alles zodat wij u als klant de beste oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. 

Op naar de volgende 40 jaar

Als familiebedrijf zijn we gepassioneerd en toegewijd aan ons werk. We zijn er trots op dat we al 40 jaar lang duurzame oplossingen bieden aan onze klanten, en we zijn vastbesloten om deze traditie voort te zetten en een positieve impact te blijven maken voor huidige én toekomstige generaties.


Certificeringen

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak