+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Certificeringen van Technisol Energy

InstallQ erkenning 

Bij Technisol Energy zijn wij InstallQ erkend voor het plaatsen en aansluiten van zonnestroomsystemen. Wij zijn trots om u als klant de meest professionele en betrouwbare zonnestroominstallaties aan te bieden. Maar waarom is het belangrijk om te kiezen voor een InstallQ erkend bedrijf voor de installatie van uw zonnepanelen?

De juiste kennis aan boord

InstallQ is een toonaangevende organisatie die certificeringen verstrekt aan installateurs in de bouw- en installatiesector, waaronder zonnestroom installaties. Als een door InstallQ erkend bedrijf hebben wij aangetoond te voldoen aan strenge normen en richtlijnen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Dit betekent dat wij beschikken over de juiste kennis, ervaring en vaardigheden om zonnestroom installaties op een professionele en betrouwbare manier te installeren.

Gegarandeerd de beste kwaliteit

Een van de belangrijkste voordelen voor het kiezen van een InstallQ erkend bedrijf is de gegarandeerde kwaliteit. Onze installateurs worden regelmatig gecontroleerd en getest om ervoor te zorgen dat zij aan deze normen blijven voldoen. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op een hoogwaardige installatie van uw zonnestroom systeem, met de juiste zonnepanelen, bekabeling, bevestiging, omvormers en andere componenten die nodig zijn voor een betrouwbare werking van uw systeem.

Verzekeraars en InstallQ

Daarnaast stellen steeds meer verzekeraars een InstallQ-erkenning als voorwaarde voor de installatie van zonnepanelen. Verzekeraars willen er zeker van zijn dat de installatie van zonnepanelen veilig en volgens de hoogste normen is uitgevoerd. Vaak kunt u daarom uw zonnestroom installatie niet verzekeren als u dit niet door een erkend bedrijf laat uitvoeren. Dit benadrukt nogmaals het belang van deze InstallQ erkenning. 

Certificeringen

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak