+31 24 6417303Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Iedereen kan zijn woning verduurzamen dankzij het Warmtefonds

Het Warmtefonds maakt het verduurzamen van uw woning toegankelijker en interessanter dan ooit tevoren. Met aantrekkelijke leningen, soms zelfs tegen 0% rente, wordt het financieren van uw energiebesparende maatregelen een winstgevende investering. In deze blog leggen we daarom uit hoe het Warmtefonds, samen met de expertise van Technisol, uw energiebesparende wensen werkelijkheid kunnen maken. 

Wat is het Warmtefonds?

Het Warmtefonds, een overheidsinitiatief, speelt een belangrijke rol in de stimulering van woningverduurzaming in Nederland. Ze bieden aantrekkelijke leningen aan met zeer lage rentepercentages, in sommige gevallen zelfs 0%, waardoor het financieel haalbaar wordt voor huiseigenaren om te investeren in duurzame oplossingen. Door deze gunstige voorwaarden kunnen investeringen in maatregelen zoals zonnepanelen installatie of spouwmuurisolatie niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook financieel voordelig zijn. Dit komt omdat de besparingen op de energiekosten vaak hoger zijn dan de kosten van de lening.

Het fonds is opgezet met het oog op het versnellen van de energietransitie binnen Nederlandse huishoudens. Daarnaast biedt het Warmtefonds begeleiding en advies, zodat u als huiseigenaar de meest effectieve verduurzamingsmaatregelen voor uw specifieke situatie kunt kiezen. Dit initiatief stimuleert hiermee een groenere leefomgeving op een toegankelijke en betaalbare manier, welke ook nog goed is voor uw portemonnee. 

De 5 voordelen van het Warmtefonds

Investeren in energiebesparende maatregelen via het Warmtefonds biedt diverse voordelen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor u als huiseigenaar:

  1. Toegankelijkheid: Het Warmtefonds maakt duurzaamheidsinvesteringen toegankelijk voor een breder publiek. Ook als u niet direct over de benodigde financiële middelen beschikt, kunt u door de aangeboden leningen toch investeren in verduurzaming van uw woning. 

  2. Verdienmodel: De leningen van het Warmtefonds hebben een zeer laag rentepercentage (soms zelfs tegen 0%), wat het tot een financieel aantrekkelijke optie maakt. De besparingen op uw energiekosten zijn hierdoor vaak hoger dan de kosten van de Warmtefonds Lening, wat het ook een slimme investering maakt.

  3. Betrouwbare financiering: Het Warmtefonds staat bekend om zijn transparante en betrouwbare financieringswijze. Er zijn geen verborgen kosten en de voorwaarden en afhandeling van de lening zijn helder en eerlijk, wat zorgt voor meer financiële zekerheid. De specialisten van het Warmtefonds staan daarom ook voor u klaar om passend advies te geven voor uw specifieke situatie. 

  4. Energietransitie: Door te investeren in maatregelen zoals woningisolatie en zonnepanelen installatie, draagt u actief bij aan de energietransitie. Dit helpt niet alleen het milieu, maar draagt ook bij aan een fijnere woonomgeving.

  5. Waardevermeerdering van de woning: Investeringen in duurzaamheid verhogen de waarde van uw woning. Duurzame woningen zijn vaak aantrekkelijker voor potentiële kopers en kunnen leiden tot een hogere verkoopprijs in de toekomst. Dit is een belangrijk voordeel, vooral in een steeds meer milieubewuste huizenmarkt.

Voor wie is dit interessant?

Het Warmtefonds is er voor iedereen: van particulieren tot VVE's en scholen. Vooral voor diegenen die willen verduurzamen, maar beperkte middelen hebben, biedt het fonds uitkomst. Zelfs voor mensen met een lager inkomen zijn er regelingen tegen 0% rente, waarbij de lening de eerste 5-jaar ook aflossingsvrij is. 

Lening voor verduurzaming mogelijkheden. Welke maatregelen vallen hieronder?

Het Warmtefonds biedt leningen voor alle verduurzamingsmaatregelen die wij bij Technisol aanbieden zoals spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Maar ook voor het installeren van zonnepanelen en batterij opslag voor zonnepanelen. Bij Technisol geven wij graag advies over welke maatregelen in uw situatie het meest effectief zijn, al dan niet in combinatie met een lening van het Warmtefonds. Investeren in deze maatregelen helpt niet alleen uw energierekening te verlagen, maar verhoogt ook het comfort in uw woning.

Technisol: uw partner in verduurzaming

Technisol is dé partner om uw energiebesparende maatregelen te realiseren. Wij zijn totaal aanbieder van duurzame oplossingen, waaronder het installeren van zonnepanelen en het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden. Met meer dan 40 jaar ervaring in de verduurzamingsmarkt en met alle certificeringen aan boord, zijn wij een bewezen en betrouwbare partij om uw woning te verduurzamen. 

Vraag vrijblijvende een offerte aan bij Technisol

Technisol staat klaar om u te begeleiden bij elke stap naar een duurzamere woning. Met de steun van het Warmtefonds en de expertise van Technisol is dit nog nooit zo toegankelijk geweest. Bent u klaar om de stap te zetten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe uw woning duurzamer en comfortabeler kan worden. Klik hier om de eerste stap te zetten naar een groenere toekomst!

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak