+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Zonnepanelen voor uw woning


Bij Technisol Energy bieden wij u verschillende opties aan op het gebied van zonnestroom installaties. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing die past bij uw specifieke situatie. Zo bieden wij de optie voor zonnepanelen op een plat dak, een schuin dak of in de tuin.

Zonnepanelen laten plaatsen op een plat dak

Zonnepanelen op een plat dak zijn ideaal als u een plat dak heeft zonder te veel schaduwbelemmeringen. Onze zonnepanelen worden geïnstalleerd op speciale montagesystemen die stevig en veilig op het platte dak worden bevestigd. We optimaliseren de oriëntatie en hellingshoek van de panelen om maximale energieopwekking te garanderen. Hierdoor kunt u profiteren van de meest optimale zonne-energieopwekking.

Zonnepanelen laten plaatsen op een schuin dak

Voor woningen met een schuin dak houden wij ook rekening met de hellingshoek, oriëntatie en schaduwbelemmeringen. We gebruiken de hoogwaardige montagesystemen van Esdec om de zonnepanelen te bevestigen. Deze montagesystemen van Esdec zijn de meest betrouwbare in de markt en zijn getest in extreme weersomstandigheden. Onze installaties op een schuin dak zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte op het dak en maximale energieopwekking te realiseren.

Zonnepanelen laten plaatsen in de tuin 

Naast de traditionele dakinstallaties bieden we ook zonnepanelen in de tuin aan. Zonnepanelen in de tuin worden geïnstalleerd op speciale montagesystemen die in de tuin of op een open terrein rondom het huis worden geplaatst. Ze kunnen worden aangepast aan de specifieke locatie en omgeving om zo de opwekking te optimaliseren. Dit biedt u, als u beperkte dakruimte of veel last van schaduwbelemmering heeft, toch de mogelijkheid om te profiteren van zonne-energieopwekking.

Technisol Energy: uw partner voor zonnepanelen

Bij Technisol Energy streven we altijd naar de hoogste service en kwaliteit. Onze adviseurs begeleiden u bij het kiezen van de juiste zonnestroom installatie op basis van uw specifieke behoeften. De zonnepanelen worden vervolgens geïnstalleerd door onze ervaren professionals. Daarnaast bieden wij op elke installatie 5 jaar garantie. Is er onverhoopt een storing of heeft u vragen over uw systeem? Dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. 

Stappenplan: van offerte tot installatie

  • Stap 1: Na ontvangst van uw zonnepanelen-offerte aanvraag plant een van onze verkoopspecialisten een afspraak met u in, zodat wij op locatie uw specifieke situatie en wensen kunnen bespreken.

  • Stap 2: Met behulp van onze geavanceerde software maken onze verkoopspecialisten een legplan en offerte op maat.

  • Stap 3: Na uw akkoord op de offerte, plannen we een installatiedatum in. Onze ervaren installatiemonteurs komen op de afgesproken datum bij u langs om de zonnepanelen vakkundig te plaatsen.

  • Stap 4: Na de installatie kunt u zorgeloos genieten van uw zonnestroom installatie. We installeren een inzichtelijke app op uw telefoon waarmee u in real-time de opwekking van uw zonnepanelen kunt monitoren. 

Waarom kiezen voor Technisol Energy?

Er zijn verschillende redenen waarom u voor Technisol Energy zou moeten kiezen als uw partner voor zonnestroom installaties:

  • Ruim 40 jaar ervaring in de verduurzamingsmarkt: Technisol heeft meer dan 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. In deze jaren hebben wij een solide trackrecord en expertise opgebouwd in het leveren van duurzame oplossingen die generaties meegaan.

  • Certificeringen: Technisol Energy is erkend door InstallQ, wat een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk is voor installateurs in de duurzame energiebranche. Daarnaast zijn wij VCA en ISO-9001 gecertificeerd, wat onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en milieubeheer aantoont.

  • Veiligheid: Bij Technisol Energy vinden wij veiligheid het allerbelangrijkste. Niet veilig werken kan leiden tot gevaarlijke situaties voor zowel de installateurs als bewoners. Bij ons bent u verzekerd van een veilige en professionele installatie. Wij werken altijd volgens de juiste voorschriften en beschikken over de benodigde certificeringen. Hiermee waarborgen wij de de veiligheid van onze installateurs en klanten. 

  • Samenwerking met gerenommeerde aannemers en energiemaatschappijen: Bij Technisol Energy werken wij samen met gerenommeerde aannemers en energiemaatschappijen. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze kennis en expertise bundelen om zo tot de meest optimale oplossingen te komen. Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over dezelfde passie en toewijding voor duurzaamheid als wij. Bij Technisol Energy bent u dus verzekerd van een betrouwbare en professionele partner.

  • Uitsluitend de beste producten: Bij Technisol Energy gebruiken we uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. We selecteren zorgvuldig onze zonnepanelen, omvormers en andere componenten om ervoor te zorgen dat uw zonnestroom installatie betrouwbaar en duurzaam is. We werken samen met gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun kwalitatieve producten, zodat u kunt rekenen op de beste prestaties en een maximale opbrengst van uw duurzame zonnepanelen.

Technisol Energy: duurzame oplossingen die generaties meegaan

Al met al betekent kiezen voor Technisol Energy, kiezen voor een betrouwbare en ervaren partner met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Bij Technisol Energy kunt u daarom vertrouwen op duurzame zonnepanelen oplossingen die generaties meegaan. Vraag daarom vandaag nog een offerte bij ons aan!

Certificeringen

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak