+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Zonnepanelen offerte aanvragen

Duurzame energie zoals zonnestroom is niet alleen verstandig voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bij Technisol Energy begrijpen we de voordelen van zonnepanelen als geen ander. Daarom helpen we u graag om over te stappen naar schone, groene energie. Ontdek waarom zonnepanelen de toekomst zijn en vraag vandaag nog uw offerte aan.

Hoe een zonnepanelen offerte aanvragen?

Een zonnepanelen offerte aanvragen is eenvoudig. Vul ons offerteformulier in en zet uw eerste stap naar besparen op uw energierekening en het verminderen van uw ecologische voetafdruk. Wilt u eerst meer informatie of zit u nog met vragen? Ons ervaren team staat klaar om u door het proces te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

Het installeren van zonnepanelen is een verstandige keuze. U profiteert namelijk niet alleen direct van een lagere energierekening én van aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn, maar draagt ook actief bij aan een duurzamere toekomst. Het minimaliseert uw afhankelijkheid van het traditionele energienetwerk en vermindert uw impact op het milieu.

Zonnepanelen van Technisol Energy

Bij Technisol Energy bieden we uitsluitend zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Onze panelen zijn zo ontworpen dat ze generaties lang gaan. Iedere situatie is weer anders en daarom bieden we verschillende opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen:

  • Kies uit standaard zonnepanelen van Risen en URE voor een kosteneffectieve optie.

  • Ga voor premium zonnepanelen van Meyer Burger voor maximale efficiëntie en duurzaamheid.

  • Bovendien kunt u kiezen uit glas-glas en glas-folie zonnepanelen, afhankelijk van uw voorkeur.


Vindt u het lastig om te kiezen? Als erkend zonnepanelen installateur staan wij klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw zonnesysteem. Neem vandaag nog contact met ons op of kijk op onze zonnepanelen pagina voor meer informatie.

De totaalaanbieder voor duurzame oplossingen

Technisol biedt nog veel meer dan zonnepanelen installeren. We zijn dé totaalaanbieder voor duurzame oplossingen. U kunt bij ons terecht voor complete ontzorging in verduurzamen van woningen. Dat doen we onder andere door isolatiewerkzaamheden van onze bedrijfstak Technisol Isolatie te bieden, die u kunt combineren met onze zonnestroominstallaties. Kort samengevat, bij Technisol Energy kunt u rekenen op:

  • Milieuvriendelijke aanpak: we zetten ons niet alleen in voor een lagere energierekening, maar ook voor duurzaamheid.

  • Professionele benadering: onze ervaren vakmensen maken van elk zonnepanelenproject een succes.


Volledige ontzorging: naast zonnepanelen kunt u bij ons ook terecht voor diverse vormen van isolatie via ons zusterbedrijf, Technisol Isolatie.

Welke omvormer past bij uw zonnesysteem?

Bij Technisol Energy begrijpen we dat elk zonnesysteem uniek is. Daarom bieden we de keuze tussen twee soorten omvormers: de Growatt omvormer (valt onder de string-omvormers) en de Enphase omvormer (micro-omvormers). Beide opties bieden weer andere voordelen. Het is afhankelijk van uw situatie wat voor u de beste keuze is. De verschillen kort samengevat:

  • De Growatt omvormer is kosteneffectief en betrouwbaar. Ideaal als al uw panelen dezelfde oriëntatie hebben en er weinig schaduw is.

  • De Enphase omvormer biedt maximale opbrengst omdat elk paneel zijn eigen omvormer heeft. Dat is ideaal als er schaduw is, of als de panelen verschillende oriëntaties hebben.


Als erkend zonnepanelen-installateur staan wij klaar om u te adviseren over de beste keuze voor uw zonnesysteem. Neem vandaag nog contact met ons op of kijk op de omvormers pagina voor meer informatie.

Van zonnepanelen offerte aanvraag tot installatie

Hoe gaat zonnepanelen laten plaatsen in zijn werk? Na het aanvragen van een zonnepanelen offerte starten wij zo snel mogelijk het proces van installatie. Ons stappenplan van offerte tot installatie geeft u een gedetailleerd overzicht van wat u kunt verwachten. Het stappenplan in het kort:

Stap 1: Na ontvangst van uw offerte-aanvraag, plannen we een afspraak in om de specifieke situatie en uw wensen te bespreken.

Stap 2: Met behulp van onze geavanceerde software maken we een legplan en offerte op maat.

Stap 3: Na uw akkoord plannen we een installatiedatum in. Onze ervaren installatiemonteurs komen op de afgesproken datum bij u langs om de zonnepanelen vakkundig te plaatsen.

Stap 4: Na de installatie kunt u zorgeloos genieten van uw zonnestroomsysteem.

Een uitgebreidere uitleg van ons stappenplan leest u hier.

Vraag nu uw zonnepanelen offerte aan

De toekomst van duurzame energie is ook voor u binnen handbereik. We staan klaar om u te helpen. Wilt u een zonnepanelen offerte aanvragen? Doe het vandaag nog en zet de eerste stap naar groene energie. Samen kunnen we een verschil maken voor het milieu en uw financiën.

Zonnepanelen laten plaatsen? Bij Technisol Energy zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare en duurzame zonnepanelen-installaties die generaties meegaan. Neem contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van schone, groene energie.