+31 24 6417303


Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Zonnepanelen installateur Technisol Energy

Uw toegangspoort tot duurzame energie? Dat zijn wij. Bij Technisol Energy nemen onze ervaren installateurs de realisatie van uw duurzame toekomst voor hun rekening. Geniet van een vakkundige plaatsing en groene energie. Zo draagt u bij aan een betere wereld. Daarbij; met zonnepanelen kunt u uw energierekening drastisch verlagen, en soms zelfs volledig onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet. Ook stijgt de waarde van uw woning. Driedubbel winst dus.

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Vraag hier uw offerte aan: Offerte aanvragen

Zonnepanelen laten plaatsen?

Ook uw steentje bijdragen aan een schonere planeet? Kies dan voor zonnepanelen op uw dak. Bij onze complete dienstverlening begeleiden we u van het prille begin tot het eind in het proces van zonnepanelen laten plaatsen. Onze experts voeren een grondige inspectie uit, ontwerpen een installatie op maat, en zorgen voor de vakkundige plaatsing van de zonnepanelen. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van duurzame energie zonder rompslomp.

Kiest u voor zonnepanelen laten plaatsen door Technisol Energy, dan geniet u van de volgende voordelen:

 • InstallQ erkende installateurs: wij werken met gecertificeerde zonnepanelen monteurs, en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

 • Duurzaamheid: wij streven naar een groene toekomst voor de huidige en volgende generaties. Bovendien helpen wij u graag met het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.

 • Toekomstgericht: Onze zonnepanelen zijn geschikt voor (toekomstige) accu-opslag, waardoor u goed voorbereid bent op de nieuwe ontwikkelingen binnen de groene energievoorzieningen.

 • Transparantie: wij zijn duidelijk over de kosten van zonnepanelen installateurs en bieden een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

 • Binnen 4 weken geplaatst: wij bieden een snelle leveringen en plaatsing van zonnepanelen. Binnen 4 weken kan de installatie van zonnepanelen op uw woning worden gerealiseerd.

 • Persoonlijke benadering: wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor uw specifieke situatie. Uw wensen staan bij ons centraal.

 • Totaalaanbieder van duurzame oplossingen: wij zijn dé totaalaanbieder voor duurzaamheid. Technisol biedt complete ontzorging bij het verduurzamen van uw woning door isolatiewerkzaamheden van onze bedrijfstak Technisol Isolatie, te combineren met onze zonnestroominstallaties.

 • Esthetische toevoeging: wij zorgen ervoor dat de zonnepanelen naadloos op uw huis passen, zodat u niet alleen energie bespaart, maar ook geniet van een mooi uitzicht op uw zonnepanelen.

 • Vrijblijvend zonnepanelen advies: wij geven u gratis en vrijblijvend zonnepanelen advies. Zo kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

 • Snelle en vakkundige support: wij staan altijd voor u klaar, mocht er onverhoopt een storing optreden of als u vragen heeft over uw systeem. Ons klantenserviceteam staat paraat om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Erkende zonnepanelen installateurs van Technisol Energy

We begrijpen dat duurzaamheid begint met de juiste expertise. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze installateurs. Ze zijn niet alleen vakbekwaam, maar ook InstallQ erkend en gecertificeerd. Dat betekent dat onze installateurs aantoonbaar kwaliteit, veiligheid en vakmanschap leveren volgens de normen en richtlijnen die gelden in de bouw- en installatiesector. 

Naast onze expertise is er nog iets anders wat ons onderscheidt van andere zonnepanelen installateurs: onze ervaring en duurzaamheidsfocus. We streven naar perfectie in elk project en zijn trots op onze tevreden klanten, die net als wij ook geloven in een schonere wereld.

Zo gaan onze zonnepanelen installateurs te werk

U vraagt zich wellicht af hoe het proces van zonnepanelen laten plaatsen precies in zijn werk gaat:

 1. 1. Het begint met een gesprek met onze experts. We luisteren naar uw wensen en behoeften en op basis daarvan ontwerpen we een maatwerkplan.

 2. 2. We geven u advies over het aantal zonnepanelen, de plaatsing en de terugverdientijd.

 3. 3. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we de installatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Onze installateurs gaan vakkundig te werk en zorgen ervoor dat alles probleemloos verloopt.

Het resultaat? Een goed functionerend zonnepanelen systeem dat is ontworpen om generaties lang mee te gaan.

Door middel van een app, kunt u real-time de prestaties van uw zonnepanelen in de gaten houden. Handig, want dan ziet u meteen hoeveel u bespaart! Daarnaast bieden we een after-sales service: we staan altijd klaar voor het beantwoorden van vragen en zorgen ervoor dat uw zonnepanelen installatie naar behoren blijft werken.

Wat kost een zonnepanelen installateur?

De kosten voor het laten plaatsen van zonnepanelen door een erkende installateur, zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal zonnepanelen, de locatie en het type dak (schuin of plat). Bij Technisol Energy zijn we transparant over onze prijzen en bieden we een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. We zullen u altijd van tevoren duidelijk informeren over de kosten voordat we aan de slag gaan. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een duidelijk overzicht van de kosten.

Zonnepanelen laten plaatsen? Kies voor de erkende zonnepanelen installateurs van Technisol

Wij, als InstallQ erkend bedrijf, geloven in een wereld waarin duurzaamheid de norm is. Hiervoor is het nodig om onze ecologische voetafdruk te verminderen. Dit doen we onder andere door rekening te houden met:

 • afvalbeheer;

 • energie-efficiëntie;

 • en milieuvriendelijke materialen in onze werkzaamheden.

Maak u ook hard voor een schoner milieu en streef samen met ons naar een milieuvriendelijke oplossing door zonnepanelen te laten plaatsen door onze erkende zonnepanelen installateurs. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan uw eigen energiebesparing, maar ook aan een groenere toekomst voor ons allemaal. 

Vraag nu uw offerte aan

Waar wacht u nog op? Het is tijd om de stap te zetten naar duurzame energie met de erkende zonnepanelen installateurs van Technisol Energy. Onze experts nemen graag de tijd om uw wensen en situatie te bespreken en een passend voorstel te doen. U kunt direct contact met ons opnemen via onderstaande opties:

Ontdek de kracht van zonne-energie en kies voor een plaatsing van zonnepanelen door erkend zonnepanelen installateur Technisol Energy. Samen verkleinen we onze ecologische voetafdruk. Zonnepaneel voor zonnepaneel.