+31 24 6417303Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Vacature: Zonnepanelen Installateur bij Technisol Energy

Wil jij deel uitmaken van een jong en gedreven team dat zich inzet voor duurzame oplossingen? Zoek niet verder! Wij van Technisol Energy, een toonaangevend familiebedrijf met maar liefst 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen, zijn op zoek naar enthousiaste zonnepanelen installateurs om ons team te versterken!

Wat bieden wij?

Bij Technisol Energy geloven we in de kracht van onze mensen. Daarom investeren we in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen in een dynamische en innovatieve werkomgeving, waarbij je kunt profiteren van onze jarenlange expertise in duurzame oplossingen. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden uit te breiden (bijvoorbeeld als isolatie monteur) en door te groeien binnen ons bedrijf.

Wat ga je doen?

Als zonnepanelen installateur bij Technisol Energy ben je verantwoordelijk voor het vakkundig installeren van zonnepanelen bij onze klanten. Je voert installaties uit op locatie en zorgt ervoor dat alles volgens de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen wordt uitgevoerd. Je bent een expert in je vakgebied en hebt oog voor detail om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen optimaal presteren.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde zonnepanelen installateur die:

  • Ervaring heeft met het installeren van zonnepanelen of een technische achtergrond heeft

  • Zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid neemt voor zijn/haar werk

  • Klantgericht is en uitstekende communicatieve vaardigheden heeft

  • Gedreven is om zich verder te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de nieuwste ontwikkelingen in de duurzame energiebranche

Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou?

Sluit je aan bij ons jonge en gedreven team en maak deel uit van ons familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Klik hier om direct bij ons te solliciteren voor de functie als zonnepanelen installateur! Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan een groenere toekomst!

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak