+31 24 6417303Meer informatie?

Vraag het Boy Visser +31 24 6417303 Offerte aanvragen Contact opnemen

Ons stappenplan: van offerte tot installatie.

Stap 1: Na ontvangst van uw offerte aanvraag, plannen we een afspraak in om de specifieke situatie en uw wensen te bespreken. Een van onze experts komt bij u langs om de locatie van de installatie te bekijken en uw energieverbruik in kaart te brengen. We luisteren naar uw behoeften en adviseren u over de beste zonnestroom installatie voor uw situatie.

Stap 2: Met behulp van onze geavanceerde software maken we een legplan en offerte op maat. We tekenen de zonnepanelen in op uw dak om een visueel beeld te krijgen van hoe de installatie eruit zal zien. Daarnaast presenteren we u de terugverdientijd van de panelen. We leggen u uit hoeveel energie de zonnepanelen kunnen opwekken en hoeveel u kunt besparen op uw energierekening.

Stap 3: Na uw akkoord op de offerte, plannen we een installatiedatum in. Onze ervaren installatiemonteurs komen op de afgesproken datum bij u langs om de zonnepanelen vakkundig te plaatsen. We zorgen voor een professionele installatie, waarbij we rekening houden met de beste positionering en bekabeling van de panelen om maximale energieopwekking te garanderen.

Stap 4: Na de installatie kunt u zorgeloos genieten van uw zonnestroom systeem. We installeren een handige app op uw telefoon waarmee u in real-time de opwekking van uw zonnepanelen kunt monitoren. U kunt eenvoudig de energieopbrengst van uw panelen in de gaten houden en uw besparingen volgen. Daarnaast staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te voorzien van after-sales service om ervoor te zorgen dat uw zonnestroom installatie optimaal blijft presteren.

Kies voor Technisol Energy als uw zonnestroom installateur!

Bij Technisol Energy zorgen we voor een vakkundige en zorgeloze installatie van uw zonnepanelen, vanaf de offerte aanvraag tot aan de daadwerkelijke plaatsing. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden gedurende het hele proces, zodat u kunt profiteren van duurzame en betrouwbare zonne-energieopwekking voor uw woning. Neem daarom vandaag nog contact met ons op!

Technisol Energy

Technisol is een familiebedrijf met 40 jaar ervaring in de markt van duurzame oplossingen. Met onze passie voor duurzaamheid streven wij naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Lees verder

Offerte aanvragen

Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden. Vraag gratis en vrijblijvend een gedetailleerde offerte aan, zodat u precies weet wat u kunt verwachten!

Vraag offerte aan

Afspraak maken

Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw woning, kunt u eenvoudig een afspraak met ons maken. Onze adviseurs zullen u professioneel advies op maat bieden.

Maak een afspraak